مقدمات طراحی گرافیکی وب سایت

مقدمات طراحی گرافیکی وب سایت

مقدمات طراحی گرافیکی وب سایت

همانطور که می‌دانید زبان تصویر واضح‌ترین و فراگیرترین زبان دنیا است. این زبان ، قدمت خود را از نخستین روزهای زندگی بشر تاکنون حفظ کرده است. گرافیک هم یک عنوان قدیمی است که از واژه یونانی Graphien گرفته شده است که به معنای طراحی و ترسیم می‌باشد. در این مقاله قصد داریم مقدمات اولیه و لازم جهت طراحی گرافیکی یک وب سایت را مورد بررسی قرار دهیم. با ما همراه باشید.

 

گرافیک چیست و به چه کسی گرافیست می‌گویند؟

در اینجا به طور کاملا واضح و شفاف ، به شرح دو مفهوم گرافیک و گرافیست می‌پردازیم. گرافیست به فردی می‌گویند که به او سفارش می‌دهند تا یک پیام ، متن ، موضوع و مفهوم را به صورت تصویر و با رعایت اصول زیبایی شناختی به کاربر منتقل کند. به هنر انتقال این پیام از طریق تصویر که بر اساس سفارش صورت گرفته است گرافیک می گویند.

 

 

گرافیک وب چیست؟

گرافیک وب در حقیقت جلوه‌ی بصری و ظاهر زیبای وب سایت شما را شامل می‌شود. اگر وب‌ سایت شما از لحاظ اصول کد نویسی و برنامه نویسی به درستی طراحی شده باشد ؛ اما از گرافیک خوبی برخوردار نباشد ؛ درصد دیده شدن و شناخته شدن وب‌ سایت شما پایین می‌آید.

بنابراین یک وب‌ سایت خوب وقتی خلق می‌شود ؛ که هر دو حوزه گرافیک و برنامه نویسی با هم ترکیب شوند و به خلق یک اثر بی‌نقص بپردازند.

به بیان بهتر گرافیک وب ، در حقیقت نحوه‌ی ترکیب و استفاده از رنگ‌ها ، چیدمان عناصر مختلف در سایت ، رنگ ، سایز و نوع قلم و موضوعاتی از این قبیل را شامل می‌شود.

 

مقدمات و نکات اولیه طراحی گرافیکی وب سایت

با توجه به اینکه طراح گرافیک در چه حد در این زمینه حرفه‌ای است و اینکه قصد دارد چه پروژه‌هایی را قبول کند ؛ در ابتدای امر باید با طراحی و نقاشی دستی شروع کند. کلاس‌های آموزشی و سودمندی در راستای رسیدن به این هدف وجود دارند. طراحی و نقاشی دستی می‌تواند به صورت دیجیتالی و یا از طریق تبلت‌های Wacom صورت گیرد.

بدیهی است که طراحی به صورت دیجیتالی کاربرد بیشتری خواهد داشت ؛ زیرا می‌توانید طرح‌های خود را مستقیما وارد نرم افزارهای گرافیک کامپیوتری کنید. در قدم بعد وقتی فعالیتی که قرار است انجام دهید مشخص شد ؛ می‌توانید نرم افزارهای مورد نیاز آن را یاد بگیرید.

پرطرفدارترین و کاربردی‌ترین نرم افزار Adobe Photoshop می‌باشد. از نرم افزارهای پرکاربرد دیگر می‌توان به Adobe Illustrator ، Adobe InDesign و AdobeXD (از این نرم افزار برای طراحی رابط کاربری موبایل و وب سایت استفاده می‌شود) اشاره کرد.

 

چگونه پروژه دریافت کنیم؟

بعد از یادگیری نرم افزارهای ذکر شده و یادگیری مقدمات اولیه ، جهت افزایش مهارت و محک زدن اطلاعات خود نیاز است که وارد عمل شوید و مستقیما با مشتریان در ارتباط باشید و پروژه دریافت کنید.

برای این کار می‌توانید در شرکت‌های مختلف به صورت کارآموز شرکت کنید که این می‌تواند در جهت یادگیری بیشتر و تجربه و سابقه شما فرصتی باشد. می‌توانید برای اقوام یا آشنایان به صورت رایگان یا با هزینه کم طراحی انجام دهید تا مهارت‌های شما تقویت شود و ایرادتان عیب یابی شود. می‌توانید با ساختن صفحه‌ی اینستاگرام نمونه کارهای خود را قرار داده و از این راه نیز مشتریان خود را جذب کنید.

وقتی نمونه کارهای شما تکمیل شد و به اندازه کافی تجربه به دست آوردید ؛ می‌توانید یک وب سایت ساده راه اندازی کنید و رزومه خود را در آن قرار دهید.

 

سخن پایانی

در این مقاله در رابطه با مقدمات طراحی گرافیک و مفهوم کلی آن و حتی نحوه دریافت پروژه صحبت کردیم. در پایان پیشنهاد ما این است که برای کسب بیشتر تجربیات و یادگیری بهتر این حرفه ، طرح ها و کارهای خوب را ببینید و در رابطه با آن جستجو کنید. سبک و کار مورد علاقه‌ی خود را دنبال کنید و در راستای رسیدن به آن فعال باشید. از گالری‌های مختلف بازدید کنید و همواره برای کسب نتایج بهتر آپدیت باشید.

5/5 - (1 امتیاز)
نگین رنجبر
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *