دسته بندی کسب و کارهایی که شامل مجوز اینماد می‌شوند

دسته بندی کسب و کارهایی که شامل مجوز اینماد می‌شوند

دسته بندی کسب و کارهایی که شامل مجوز اینماد می‌شوند

اگر شما هم صاحب یکی از کسب و کارهای اینترنتی باشید یا از سایت‌های فروشگاهی مختلف به صورت آنلاین خرید کرده باشید ؛ حتما با نماد اینماد مواجه شده اید. یکی از مجوزهایی که سبب افزایش اعتماد کاربران به وب سایت شما می‌شود ، مجوز اینماد است. در این مقاله قصد داریم با مفهوم نماد اینماد آشنا شویم و بررسی کنیم که چه کسب و کارهایی ملزم به دریافت آن هستند. با ما همراه باشید.

 

نماد اعتماد الکترونیکی اینماد چیست؟

نماد اعتماد الکترونیک یا این نماد یک مجوز یا نشانه‌ای است که توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیکی به کسب و کارهای مجازی تعلق می‌گیرد. این مجوز سبب اعتماد بیشتر کاربران در استفاده از سایت شما می‌شود. با دریافت این مجوز هویت صاحب سایت و محل کسب و کار احراز می‌شود. این نماد مجوزی برای سایت‌های فروشگاهی محسوب می‌شود. به بیان بهتر هر وب سایت فروشگاهی که دارنده‌ی مجوز اینماد باشد ؛ به یک فروشگاه قانونی تبدیل می‌شود. این نماد برای فروشگاه‌های اینترنتی یک اعتبار محسوب می‌شود و از این رو کاربران با اطمینان خاطر بیشتری نسبت به خرید از سایت‌های دارنده‌ی این مجوز اقدام می‌کنند.

 

دلایل اهمیت نماد اینماد

  • اینماد به جهت ساماندهی کسب و کارهای اینترنتی شما طراحی شده است.
  • صاحبان کسب و کار را به طور کلی احراز هویت کرده و صلاحیت آن را تعیین می‌کند.
  • بستری را فراهم می‌کند که مشتریان یک پرداخت مطمئن و ایمن داشته باشند.
  • در صورت بروز هر گونه مشکل امکان پیگرد حقوقی و قضایی ممکن می‌باشد.
  • کسب و کارهایی که ملزم به دریافت مجوز اینماد هستند.

 

وب سایت‌هایی که در آن عملیات خرید و فروش انجام می‌شود ؛ ملزم به دریافت این نماد هستند. بنابراین وب سایت‌هایی که ارائه‌ی خدمات و سرویس آن‌ها رایگان است ؛ نیاز به دریافت این مجوز ندارند. تمامی وب سایت‌های فروشگاهی که امکان ثبت سفارش خریداران را دارند ؛ ملزم به دریافت این مجوز می‌باشند. در درگاه‌هایی که زیر دامنه درگاه اصلی هستند ؛ دامنه اصلی باید اینماد را دریافت کند. اگر وبسایتی بخشی از آن تحت عنوان فروشگاه است ؛ برای همان بخش ملزم به دریافت اینماد می‌باشد. لازم است بدانید فقط صاحبان اصلی کسب و کار و اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند درخواست مجوز اینماد بدهند. لازم است بدانید مدت زمان اعتبار این مجوز یک سال است. پس از تمام شدن انقضای آن می‌بایست اقدام به تمدید آن کنید. در غیر این صورت به عنوان متخلف شناخته خواهید شد.

 

 

مراحل ثبت درخواست اینماد به طور خلاصه

در ابتدا لازم است وارد سایت اینماد شوید و فرم درخواست خود را پر کنید. پس از طی مدتی درخواست شما بررسی می‌شود. پس از بررسی‌های صورت گرفته ، شما می‌بایست مقررات و قوانین یا همان تعهدنامه را امضا کنید. پس از آن زمانی طول می‌کشد تا مجوز اینماد به شما اعطا شود.

 

شرایط تعلق گرفتن اینماد

دریافت این مجوز نیازمند یک سری شرایط است که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.

همانطور که می‌دانید این مجوز به وبسایت‌های فروشگاهی تعلق می‌گیرد که در آن خرید و فروش اتفاق می‌افتد. بنابراین اگر در ابتدای فعالیت سایت ، قصد گرفتن این مجوز را دارید ؛ باید حتما یک محصول با اطلاعات کامل در سایت شما ثبت شده باشد. متقاضیانی که اقدام به دریافت اینماد می‌کنند ؛ باید بالای ۱۸ سال سن داشته باشند. در آخر باید صلاحیت فرد از سوی پلیس ناظر بر اماکن عمومی تایید شود. پس از بررسی‌های کلی ، نتیجه‌ی این بررسی به آدرس ایمیل متقاضی ارسال می‌شود. لازم است بدانید رد صلاحیت افراد به ندرت اتفاق می‌افتد و جای هیچ نگرانی نیست.

 

سخن پایانی

در این مقاله در رابطه با مجوز اینماد و کسب و کارهایی که ملزم به دریافت آن هستند ؛ صحبت کردیم. اگر شما هم دارنده‌ی یک وب سایت فروشگاهی هستید که در آن مشتریان خود را دارید و خرید از سایت شما انجام می‌گیرد ؛ هر چه سریعتر به دریافت این مجوز اقدام کنید. اگر سوال یا ابهامی در رابطه با دریافت مجوز اینماد دارید در بخش دیدگاه برای ما بنویسید.

به زیفا امتیاز دهید
نگین رنجبر
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *