نحوه اتصال چند سایت وردپرس به یکدیگر

نحوه اتصال چند سایت وردپرس به یکدیگر

نحوه اتصال چند سایت وردپرس به یکدیگر

راه اندازی شبکه وردپرس مالتی سایت کار بسیار ساده‌ای است که می‌تواند فواید بسیار زیادی در برابر زمان کمی که برای تنظیم آن احتیاج دارید برای شما داشته باشد. امروز در این مقاله قصد داریم در رابطه با مالتی سایت و نحوه اتصال چند سایت وردپرس به یکدیگر صحبت کنیم. با ما همراه باشید.

 

شبکه وردپرس چند سایته چیست؟

مالتی سایت یا شبکه وردپرس چند سایت به شما این امکان را می‌دهد که با نصب و راه اندازی یک وردپرس ، چندین سایت را راه اندازی کنید. با استفاده از وردپرس چند سایت ، شما می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان و از طریق پنل مدیریت خود، یک سایت جدید را راه اندازی کنید و برای آن، همان نام کاربری و رمز عبور اصلی تان را قرار دهید تا بتوانید به آن دسترسی داشته باشید. یا این که می‌توانید این امکان را به سایر کاربران دهید تا بتوانند در سایت شما ثبت نام کرده و برای خود یک وبلاگ راه اندازی کنند. بنابراین همانطور که گفته شد، به سادگی می‌توان با استفاده از این امکان بسیاری از سیستم‌های وبلاگ‌دهی را راه اندازی کرد و به افرادی که مدیریت وردپرس را بلد نیستند این امکان را داد تا با کمترین درگیری در نکات فنی وب سایت خود را راه اندازی کنند.

 

نحوه اتصال چند سایت وردپرس به یکدیگر

شما می‌توانید با استفاده از سه روش وب سایت‌های مختلف را به یکدیگر متصل کنید. در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.

۱) استفاده از یک افزونه ، جهت اتصال چندین سایت وردپرس به یکدیگر

۲) ایجاد یک زیر دامنه جهت اتصال وب سایت‌های وردپرس

۳) استفاده از Interlinking جهت اتصال وبسایت‌های وردپرسی

در ادامه به توضیح هر یک می‌پردازیم.

 

اتصال سایت‌ها به یکدیگر ، از طریق افزونه

از بهترین روش‌ها جهت اتصال دو وب سایت به یکدیگر ، استفاده از افزونه‌ی Uncanny Automator است. این افزونه به شما این امکان را می‌دهد تا گردش کار خودکار را در وب سایت خود ایجاد کنید. با این افزونه ، شما می‌توانید به راحتی چندین وبسایت را به یکدیگر متصل کنید. در قدم اول، شما باید این افزونه را در هر دو وبسایت نصب و فعال کنید. پس از آن باید به قسمت Automator » setting بروید و در آن قسمت، کلید مجوز خود را وارد کنید در نهایت فراموش نکنید که روی دکمه‌ی Activate License کلیک کنید. لازم به ذکر است که این مراحل را باید روی هر دو وبسایت تکرار کنید.

 

اتصال چندین سایت از طریق زیر دامنه‌ها

روش دیگر ، جهت اتصال چند سایت به یکدیگر ، استفاده و ایجاد یک زیر دامنه می‌باشد. لازم است بدانید این وب سایت‌ها به طور خودکار همگام نمی‌شوند و نیاز است که شما هر دو را به صورت دستی به روز کنید. در مقالات قبلی، در رابطه با زیر دامنه‌ها صحبت کردیم و می‌دانید که زیر دامنه ها ، بخش‌های اضافی نام دامنه اصلی شما هستند و به شما کمک می‌کنند تا بتوانید بخش‌های مختلف وبسایت وردپرسی خود را سازماندهی کنید. شما می‌توانید به راحتی از طریق اکانت هاست وردپرس خود ، یک زیر دامنه ایجاد کنید.

 

اتصال چندین وبسایت از طریق لینک

روش دیگر اتصال چندین سایت از طریق چند لینک می‌باشد. لینک‌ها به تقویت سئوی وردپرس کمک می‌کنند. یکی از راه‌ها برای انجام این کار ، افزودن یک لینک سفارشی می‌باشد. از طرفی شما می‌توانید این لینک را به پاورقی وبسایت خود نیز اضافه کنید.

 

سخن پایانی

در این مقاله در رابطه با نحوه اتصال چند سایت وردپرس به یکدیگر ، صحبت کردیم. لازم است بدانید که کاربردهای وردپرس مالتی سایت بسیار گسترده است و می‌تواند مزایای بسیاری برای شما داشته باشد. از برخی از کاربردهای وردپرس شبکه ، می‌توان به راه اندازی سایت‌های دموی قالب ، راه اندازی سایت‌های چند زبانه ، راه اندازی سایت برای شرکت‌ها یا رستوران‌هایی که دارای چندین شعبه هستند و موارد دیگر اشاره کرد.

3.7/5 - (3 امتیاز)
نگین رنجبر
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *