این لیست شامل بعضی از بهترین پلاگین های سئو سایت، پلاگینهای امنیتی، پلاگینهای بهینهسازی سرعت و پلاگینهای رسانه اجتماعی میباشد. این پلاگینها به شما کمک میکنند تا وبسایت خودتان را مقاوم، ایمن، سئوپسند و کامل کنید و تمام زیباییهایی که برای یک وبسایت مدرن مورد نیازند را به کار برید.
با این مقاله از فناوری اطلاعات زیفا همراه باشید.
۱. Everest Forms (رایگان)
یکی از مهمترین صفحاتی که شما در وبسایتتان نیاز دارید صفحه تماس با ماست. مهم نیست که وبسایت شما چقدر کوچک یا بزرگ باشد و یا چه نوع وبسایتی باشد، شما قطعا به یک صفحه تماس با ما نیاز پیدا خواهید کرد که از آنجا مخاطبینتان بتوانند با شما ارتباط برقرار کنند. هدف تماس هر چیزی میتواند باشد: بهمنظور دریافت بازخورد از کارتان، رساندن شما به معاملات کسبوکاری و یا ارائه پیشنهادات کلی، لذا داشتن یک صفحه کسبوکاری تماس با ما با یک طراحی خوشفرم برای شما یک باید بهحساب میآید.
بنابراین بهمنظور ایجاد یک فرم تماس در اینجا پلاگین Everest Forms معرفی شده است. این پلاگین یک پلاگین فرمی تماس با ما در وردپرس میباشد که دارای رابط درگ اند دراپ است تا به شما امکان ساخت سریع فرمهای تماس زیبا را بهسادگی و بهسرعت بدهد. این پلاگین دارای فیلدهایی عمومی با فیلدهایی پیشرفتهتر میباشد که بهسادگی امکان درگ اند دراپ را بهمنظور ایجاد فرمها میدهد.
این پلاگین به شما امکان ایجاد فرمهای نامحدود وردپرسی با چندین لایه طراحی را میدهد. این پلاگین دو لایه طراحی را در اختیارتان قرار میدهد: لایه پیشفرض و کلاسیک تا فرم را انتخاب کنید.
۲. Jetpack (رایگان پایه)
یک پلاگین بسیار قدرتمند از تیمی قوی که پشت خود نرمافزار وردپرس میباشند (Automattic) جتپک برای هر وبسایت وردپرس یک پلاگین الزامی است. همانطور که از نامش معلوم است این پلاگین پکی از ویژگیهای شگفتانگیز برای وبسایتتان ارائه میدهد تا شما را به پرواز دربیاورد و موفقییتان را به بار بیاورد.
Jetpack مراقب امنیت سایت، عملکرد وبسایت، افزایش بازدید سایت، بهینهسازی تصویر، ظاهر وبسایت و غیره میباشد.
این پلاگین دارای یک توزیع قوی است که بهصورت اتوماتیک محتوای منتشر شده شما را با خدمات سوم شخصی همچون موتورهای جستجو به اشتراک میگذارد و به شما در افزایش بازدید و ترافیکتان کمک میکند. بهعلاوه این پلاگین نقشههای سایت را بهوجود میآورد تا موتورهای جستجو به سادگی بتوانند وبسایت شما را شاخصبندی کنند.
بهعلاوه اینها، این پلاگین با جلوگیری از حملات خشونتآمیز از امنیت وبسایت شما محافظت میکند و هر پنج دقیقه از نظر خرابی روی سایتتان نظارت دارند و بهسرعت درصورتیکه مشکلی پیش آمد شما را مطلع میکند.
۳. Akismet (رایگان پایه)
Akismet یک پلاگین دیگر توسعه داده شده توسط افرادی است که پشت صحنه وردپرس قرار دارند ( مت و تیمش در Automattic). این پلاگین یکی از پلاگینهای پیشفرض وردپرس است که هروقت نصب جدیدی از وردپرس میآید همراه با آن است. اساسا این پلاگین یک پلاگین ضد اسپم است که تمام نظرات را بررسی میکند و نظرات اسپ را فیلتر میکند.
این پلاگین یک تاریخچه برای هر نظر درست میکند تا شما بدانید کدام نظرها از سمت Akismet یا مدیر اسپم درنظر گرفته شدهاند. مدیران همچنین میتوانند تعداد نظرات تصویب شده را برای هر کاربر مشاهده کنند، در بدنه کامنت urlها را ببینند و لینکهای مشکوک را پاک کنند.
این پلاگین برای سایتها و بلاگهای شخصی رایگان است، اما شما باید برای سایتهای تجاری در پلنهای ماهانهاش عضو شوید. پلنهای پرمیوم آن نیز بهعلاوه جلوگیری از اسپمها امنیتی پیشرفتهتر را برایتان بهارمغان میآورد.
۴. Yoast SEO (رایگان پایه)
بدون شک موتورهای جستجو منبع اصلی ترافیک برای هر وبسایتیاند. تعداد کاربران اینترنتی که از موتورهای جستجو استفاده میکنند گزارش میشوند تا بهصورت پایدار تعدادشان افزایش پیدا کند و همین باعث میشود بهینهسازی موتور جستجو بیشتر از همیشه مشخص شود. خوشبختانه یک پلاگین عالی همانند Yoast SEO برای کاربران وردپرس وجود دارد.
Yoast SEO یک پلاگین شگفتانگیز است که بهمنظور ایجاد محتوای بهتر و بهبود سئو و رنکینگ در نتایج جستجو شما را راهنمایی میکند. این پلاگین روی ایجاد محتوایی که بهدرد کاربر میخورد و درعینحال سئوپسند است تمرکز میکند. هدف آن کمک به کاربران، جلب اعتماد و حفظ رنکینگی است که به آن سئوی پایدار میگویند.
اول از همه این پلاگین باعث میشود یک کلمه کلیدی مرکزی انتخاب کنید و از کلمه کلیدی در مقالهای که مینویسید به درستی استفاده کنید. ویژگیهای تحلیل صفحه چک میکند که آیا شما از کلمه کلیدی مرکزیتان همه جا در تگهای آلت تصویرتان، توصیف متا، عناوین و کل پستتان استفاده کردهاید یا خیر. بهعلاوه این پلاگین به شما پیشنهاد میدهد که متون و تصاویر را بهمنظور کاربرد و مشاهده بهتر توسط موتورهای جستجو چگونه تنظیم کنید.
۵. User Registration (رایگان پایه)
ثبت کاربر وردپرس یک ویژگی جامع دیگر است که قطعا نمیخواهید آن را از دست بدهید. ویژگی “رجیستر” یا همان ثبت در نصب پیشفرض وردپرس وجود دارد که میتواند از داشبورد WP با پیروی از مراحل زیر فعال شود.
به WP admin panel > Settings > General بروید. همانطور که در تصویر بالا نشان داده شده است شما میتوانید بهسادگی گزینه ‘Anyone can register‘ را تیک بزنید تا ثبتنام وردپرس یا ویژگی اعضا را فعال کنید. زمانیکه این ویژگی فعال شد کاربران اکنون میتوانند گزینه ثبتنام را در پیج ورود وبسایت شما پیدا کنند ((برای مثال: yoursite.com/wp-login.php). اکنون کاربران میتوانند با ورود با نام کاربری، ایمیل و یا هرچیزی در سایتتان ثبتنام شوند. با این حال این کار زیاد ایدهآل نیست.
اول از همه این کار کاربرپسند نیست که یک کاربر URL لاگین را برای دریافت گزینه ثبتنام پیدا کند. دوم اینکه بهعنوان یک دارنده وبسایت شما نمیتوانید اطلاعات بیشتری را جمعآوری کنید چراکه این پلاگین دارای یک فرم محدود دو فیلده است که به کاربران امکان تنها وارد کردن نام کاربری و ایمیل را میدهد.
۶. Google XML Sitemaps (رایگان)
Google XML Sitemaps یک پلاگین مفید سئو برای وردپرس میباشد. این پلاگین به موتورهای جستجویی همچون گوگل، بینگ و یاهو کمک میکند تا سایتتان را با یک نقشه سایت خاص XML شاخصبندی کند.
همانطور که شما پلاگین را فعال کردید به شما بهصورت اتوماتیک کمک میکند که نقشه XML را برای سایتتان ایجاد کرده و شاخصبندی آن را ساده کنید. یک نقشه سایت باعث میشود باتهای موتورهای جستجو ساختار کامل وبسایت شما را مشاهده کنند و نتایج بهتری را بازیابی کنند. این پلاگین تمام موتورهای جستجوی اصلی را هربار که شما چیزی در سایتتان منتشر کردید آگاه میکند.
۷. WooCommerce (رایگان پایه)
WooCommerce درصورتیکه بخواهید هرچیزی را برای فروش به وبسایتتان اضافه کنید یکی از بهترین پلاگین وردپرس میباشد. اساسا درصورتیکه قصد ساخت سایت فروشگاه آنلاین داشته باشید، پلاگین ووکامرس به دردتان خواهد خورد. این پلاگین دارای ویژگیهای زیادی است که به شما کمک میکند وبسایتتان را با کمک فروشگاه آنلاین ارتقا دهید. اگر صاحب یک وبسایت هستید معلوم است که شما باید دیر یا زود چیزی در وبسایتتان بفروشید.
شما میتوانید در فروشگاه آنلاین خود گزینههای زیادی را در اختیار مشتریانتان قرار دهید. گزینههای ارسال قابل توسعهای هستند که در WooCommerce وجود دارند. این گزینهها شامل ارسال رایگان، ارسال محلی، تعرفههای یکسان و گزینههای دیگر میباشد. از محصولات فیزیکی گرفته تا بلیتهای مناسبتی و مربوط به رویدادها، نرمافزار و پلنهای خدماتی شما قادر خواهید بود که هرچیزی را همراه آن بفروشید. همچنین این پلاگین دارای گزینههای پرداخت زیادی برای مشتریان شماست.
آنها میتوانند با استفاده از چک، دریافت در محل، کارت اعتباری و یا حتی PayPal پول را پرداخت کنند. این یک ویژگی خیلی راحت برای یک پلاگین میباشد. همچنین این پلاگین توسط مشتریان نیز تحسین شده است. تنها این پلاگین را نصب و فعال کنید و ستاپ ویزارد آن را اجرا کنید. سپس امکانات بینهاینی را که برای فروشگاههای آنلاینتان فعال میشود را مورد استفاده قرار دهید.
شما همچنین میتوانید افزونههای زیادی را درصورت نیاز نصب کنید.
۸. Nivo Slider (رایگان پایه)
برای بیشتر وبسایتها بهخصوص وبسایتهای تجاری به نفع است که شما بیشتر از یک تصویر را به نمایش بگذارید. بعضیها میخواهند نمونههای کاری، محصولات و دیگر چیزهایشان را به نمایش بگذارند.کسانی که بهدنبال یک جایگزین برای فایلهای ویدیویی میگردند میتوانند از اسلایدشو استفاده کنند. لذا اسلایدرها یکی از عناصر موثر طراحی و اصلی این پلاگین میباشد که به شما کمک میکند نرخ تعامل سایت خود را بالا ببرید.
۹. W3 Total Cache (رایگان پایه)
کشینگ وردپرس یکی از بهترین راهها برای بهبود عملکرد وبسایت میباشد. ایده اصلی کشینگ ذخیره موقت دادههای وبسایت در کش است تا دفعه بعدی که کاربر همان صفحه را باز کرد سریعتر لود شود. کش مکانی برای ذخیره موقت چیزی در محیط محاسبه میباشد. بهمنظور فعال کردن کشینگ در وردپرس میتوانید از پلاگینهای کشینگ یا از خرید هاست وردپرس استفاده کنید.
W3 Total Cache ، پستها و صفحات شما را بهعنوان فایلهای استاتیک HTML کش میکند. این باعث میشود زمان لود صفحه کم شود و کل عملکرد سایت بهینه شود. بهعلاوه سرعت افزایش یافته سایت روی سئو سایت شما نیز تاثیر میگذارد.
۱۰. VaultPress (رایگان پایه)
VaultPress یک پلاگین امنیتگرای وردپرس است که بهمنظور ایجاد بکآپ بلادرنگ اتوماتیک برای وبسایت شماست. تم جتپکیای که دارد بهسادگی هر محتوا، پست، نظر و فایل رسانهای در وبسایت شما را بهصورت یکپارچه سینک میکند و بهعلاوه شما را از شر حملات وبی در امان نگاه میدارد. VaultPress به شما امکان ایجاد بکآپهای بهینه منظم و بازیابی وبسایتتان در چند ثانیه با تنها یک کلیک را میدهد.
با چندین مشترک شما میتوانید با یک داشبورد روی وبسایتها نظارت کنید، آنها را مدیریت کرده و بکآپ بگیرید.
۱۱. WP Smush (رایگان)
تصاویر بهترین دارایی صفحه یا پست شما هستند که بهسادگی توجه کاربر را جلب میکند. آپلود تصاویر به شما کمک میکند پیامتان را چندین برابر بهتر نسبت به متن بدست کاربر برسانید. آنها صفحهتان را جذاب و سرگرمکننده میکنند.
این پلاگین بسیار خوب است و به شما کمک میکند که سایتتان بیشتر به مذاق کاربران خوش بیاید، همچنین تصاویر فضای حافظه زیادی را به خود اختصاص میدهند و وبسایت شما را کند میکنند. شما نمیتوانید سرعت کم سایت خود را انکار کنید و نمیتوانید درصورت بروز فاجعه از پس هزینههایش به همین سادگی بربیایید. کمی صبر کنید، خبر خوب این است که شما میتوانید تصاویر را فشرده کنید.
۱۲. WP-Optimize (رایگان)
WP-Optimize یک ابزار بسیار عالی برای پاک کردن دیتابیس وردپرس و بهینهسازی آن میباشد. این ابزار بهصورت اتوماتیک دادههای غیرضروری را از وردپرس بدون اینکه نیاز به کوئریهای دستی باشد پاک میکند. این پلاگین همیشه دیتابیس شما را برای بهترین عملکرد بهینهسازی میکند. شاید دادههای بیمصرفی در وبسایت شما وجود داشته باشد که سایتتان را کند میکنند و شاید شما از آن آگاه نباشید، با نصب این پلاگین خیلی از کارها را بهصورت اتوماتیک انجام میدهید. این پلاگین تمام نظرات تصویب نشده و اسپم، پستها، نظرات و بازتاب و پینکبکهای بیخود را پاک میکند. این پلاگین دیتابیس شما را همیشه تمیز و بهینه نگاه میدارد.
۱۳. گوگل آنالیتیکس برای وردپرس توسط MonsterInsights (رایگان)
Google analytics برای استفاده رایگان از ابزارهای آماری بهمنظور درک ترافیک وبسایتتان عالی میباشد. شناخت مخاطبین و فراهم آوردن امکانات برای آنها یک راه بسیار عالی برای بهبود ترافیک سایتتان میباشد. بنابراین یک انتخاب واضح برای استفاده از پلاگین گوگل آنالتیکس برای وبسایت وردپرس شماست و ابزار گوگل آنالتیکس MonsterInsight یکی از بهترین پلاگینها برای به انجام رساندن این هدف میباشد. این پلاگین به شما امکان نظارت بر آمارهای متفاوت وبسایتتان را بهصورت بلادرنگ میدهد.
بهعلاوه با استفاده از Universal tracking شما میتوانید بازدیدهای کاربر را از پلتفرم و دستگاههای متفاوت مشاهده کنید و گزارشهایی از علایق و دموگرافی را بدست آورید و حتی منبع ورودی های سایت از جمله کمپین های گوگل ادز را مشاهده کنید.
۱۴. همه ویژگیها در یک پلاگین org Rich Snippets (رایگان)
شاید شما بخشهای اطلاعات اضافه همانند ریت دادن ستارهای، تصاویر، تعداد بازبینیها و غیره را زیر بعضی از صفحات در نتایج جستجو مشاهده کرده باشید. آنها اطلاعاتی اضافی درمورد پست/ صفحه ارائه میدهند که کاربران ممکن است تمایل به دانستنشان داشته باشند. چنین بخشها/خلاصههایی از اطلاعات همانند ریتدهی را ریچ اسنیپت مینامند.
ریچ اسنیپتها بهترین راه برای زیبا کردن ظاهر صفحه/ پستتان در صفحات نتایج موتور جستجو میباشند. اسنیپتها اطلاعاتی اساسی را بهصورت خلاصه درمورد محصول/ صفحه ارائه میدهند و یا به عبارتی جاذبههای یک محصول را به نمایش میگذارند. به همین دلیل است که آنها به شما در دریافت نرخ بیشتر کلیک در موتور جستجو کمک میکنند.
۱۵. BJ Lazy Load (رایگان)
اگر در سایتتان از تصاویر زیادی استفاده کردهاید شاید لود آن ساعتها طول بکشد. این برای کاربران آزاردهنده میباشد و نرخ پرش نیز زیاد میشود. با اینحال برای هر مسالهای یک راه حل وجود دارد، بهخصوص در وردپرس. لیزی لودینگ نوعی عمل تکراری است که لود سایت شما را با تصاویر زیادی که در صفحهتان دارید سریعتر میکند.
برای افزودن تابع لیزی لودینک به سایت وردپرستان میتوانید از پلاگینی همانند BJ Lazy Load استفاده کنید. این پلاگین تمام تصاویر پست، تامبنیلهای پست، تصاویر گراواتار و آیفریمهای محتوا را با یک جانگهدار عوض میکند و درصورتیکه خواستید وارد صفحه بروزر شوید محتوا را لود میکند. این پلاگین محتوا (تصاویر) را تنها زمانیکه کاربر صفحه را اسکرول میکند نشان میدهد. بنابراین سایت شما سریعتر لود میشود و پهنای باند هم ذخیره میشود.
۱۶. Wordfence Security (رایگان پایه)
شما بهعنوان یک دارنده سایت یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام دهید این است که ساییتان را از شر هکرها حفظ کنید. این چیزی است که نمیتوانید هزینه مربوط به آن را انکار کنید. شاید هزاران بات مخرب در وب وجود داشته باشد که بخواهند هرموقع به وبسایت شما حمله کنند و کل کارتان را در یک چشم بهمزدن خراب کنند. بههمین دلیل است که شما همیشه باید از اسپمها جلوگیری کنید و وبسایتتان را ایمن نگه دارید.
برای اینکه سایت وردپرس خود را ایمن نگه دارید چندین پلاگین امنیتی در وردپرس وجود دارد. بین آنها Wordfence Security چیزی است که میتوانید به آن اعتماد کنید. این پلاگین دارای حفاظت فایروال، اسکن بدافزارها، بلاکینگ، امنیت لاگین، نظارت زنده بر ترافیک و خیلی چیزهای دیگر میباشد. این پلاگین به شما امکان نظارت بلادرنگ روی تمام ترافیکتان را میدهد، از جمله روباتها، انسانها، ارورهای 404، لاگینها، لاگ اوتها و غیره.
۱۷. Broken Link Checker (رایگان)
شاید شما وبسایت خوبی داشته باشید که تعداد بازدیدکنندههای آن خیلی زیاد باشد و درحال انجام یک کسبوکار هم باشید. اما آیا تابحال به این فکر کردهاید کاربران درصورتیکه با یک صفحه خراب مواجه شدند باید چه کنند؟ شاید بتوانید حدس بزنید، اینگونه است که شما مشتریهای بالقوه خود را از دست میدهید و تاثیر بدی از سایتتان بهجای میگذارید.
این خیلی ویرانگر است، شما از لینکهای خراب بدتان میآید. اما خبر خوب این است، یک پلاگین کارآمد برای تمام لینکهای خراب روی وبسایتتان نظارت دارد. تنها پلاگین رایگان Broken Link Checker را نصب کنید و کمی چرت بزنید چرا که خودش کارها را بهصورت اتومات برایتان انجام میدهد. این پلاگین تمام پستها، نظرات و دیگر محتواها را از نظر لینک خراب چک میکند و اگر چیزی پیدا کرد شما را بهسرعت آگاه میکند. بهعلاوه این پلاگین تصاویر از دست رفته را نیز گزارش میدهد تا شما بهسرعت بتوانید آنها را درست کنید.
بهعلاوه این پلاگین گزینههایی دارد تا از فالو کردن لینکهای خراب توسط موتور جستجو نمایش متفاوت لینکهای خراب و غیره جلوگیری بهعمل آورد. شما میتوانید یا از طریق ایمیل یا داشبورد WP آگاه شوید.
۱۸. Redirection (رایگان)
وقتهایی هست که شما باید لینک یکتای پست یا صفحات خودتان را عوض کنید اما یادتان میرود که آنها را ریدایرکت کنید. اینجاست که کاربران به صفحهای که قابل دسترس نیست هدایت میشوند که متعلق به همان URL قبلی میباشد و دیگر وجود ندارد. این یک راه دیگر برای ناراحت کردن بازدیدکنندگانتان میباشد.
در چنین مواردی Redirection بهترین پلاگین میباشد. این پلاگین به شما کمک میکند تمام 301 ریدایرکشنهای خود را مدیریت کنید و بتوانید ارورهای 404 را دنبال کنید. این پلاگین بهصورت اتوماتیک 301 Redirection را زمانیکه URL پست تغییر میکند اضافه میکند، درحالیکه شما میتوانید ریدایرکشنهای 301، 302، و 307 را نیز برای پستتان بهصورت دستی اضافه کنید. شما میتوانید تمام URL ها را ریدایرکت کنید و کل لاگهای URLهای ریدایرکت شده را داشته باشید.
Redirection بسیار پرکاربرد است آنهم زمانیکه شما صفحات یک وبسایت قدیمی را انتقال میدهید و یا دایرکتوری نصب WP را تغییر میدهید.
۱۹. MailChimp برای وردپرس (رایگان پایه)
MailChimp یکی از مشهورترین خدمات بازاریابی ایمیلی برای مدیریت مشترکین ارسال ایمیل و پیگیری نتایج انبوه میباشد. شکی نیست که این یک ابزار عالی بازاریابی برای وب کاران و دارندگان کسبوکار میباشد. برای اینکه MailChimp را با وردپرس ادغام کرد بهراحتی میتوان از پلاگین MailChimp استفاده کرد.
این یک پلاگین رایگان است که به شما امکان افزودن فرمهای جذاب اشتراک در بلاگ WP تان را میدهد. اگر بخواهید از این پلاگین برای اهداف تجاری خود استفاده کنید میتوانید نسخه پرمیوم را استفاده کنید. این پلاگین به شما امکان ایجاد فرمهای انتخابی را میدهد تا مشترکین بیشتری را به لیست ایمیل خودتان اضافه کنید. بهعلاوه شما میتوانید بهسادگی این پلاگین را با هر فرم دیگری در سایتتان همانند فرم تماس با ما، نظرات و فرمهای بررسی ادغام کنید. این پلاگین از تمام پلاگینهای اصلی فرم همانند Contact Form 7، WooCommerce و غیره پشتیبانی میکند.
۲۰. Social Icons (رایگان)
بدون شک رسانهاجتماعی مشهورترین پلتفرم در سالهای اخیر میباشد. تعداد کاربران رسانههایاجتماعی نیز درحال افزایش است، بیشتر افراد اخبار و دیگر اطلاعات را از طریق رسانههایاجتماعی دریافت میکنند. لذا بازاریابی رسانهاجتماعی یک بخش حیاتی از تولید محتوا و بازاریابی محتوا در این روزهاست. بهمنظور تقویت بازاریابی رسانهاجتماعیتان میتوانید از پلاگین رسانهاجتماعی همانند Social Icons استفاده کنید.
Social Icons یک پلاگین رایگان وردپرس است که راهی آسان برای نمایش آیکونهای اجتماعی در وبسایتتان را میدهد. شما میتوانید آیکونهای رسانهاجتماعی را به پستهایتان با ابزارها و یا کدهای کوتاه اضافه کنید. این پلاگین از بیش از 100 پلتفرم رسانهاجتماعی پشتیبانی میکند. استفاده از آن آسان و ساده میباشد. شما میتوانید فورا پلاگین را نصب کرده و آیکونهای رسانهاجتماعی را در طرحهایی زیبا اضافه کنید.
21. افزونه ضروری ویرایشگر متن وردپرس Tinymce
افزونه ضروری دیگری که برای وردپرس باید استفاده شود ، tinymce پیشرفته است که قابلیت ویرایش متون نوشتاری را به شما می دهد. در قسمت افزودن افزونه جدید tinymce را جستجو کنید و پس از نصب آن را فعال کنید. مطابق معمول بیش از 90 درصد افزونه های وردپرس ، باید به قسمت تنظیمات بروید و مطابق سلیقه خود انجام دهید.
پس از نصب افزونه ، اگر اقدام به ثبت نوشته یا صفحه جدید کنید می بینید که یک بخش اضافه به ویرایشگر متن اضافه شده و می توانید مورد استفاده قرار دهید.
توجه داشته باشید ، در صورتی که از صفحه ساز پیشرفته استفاده می کنید دیگر ضروری نیست tinymce را نصب کنید.
22. مهم ترین افزونه بهینه سازی وردپرس Autoptimize
جهت کاهش حجم صفحات سایت ، بهینه سازی فایل html ، فشرده سازی و اصلاح فایل های css و js و یکپارچه سازی آنها ، بارگزاری تنبل و باتاخیر تصاویر ، افزایش سرعت سایت به ماکزیمم ممکن می توان از افزونه autoptimize استفاده کرد ، این پلاگین در مقایسه با سایر ابزار ، کاربردهای بیشتری دارد و در بهینه سازی سایت می تواند بهترین شرایط را فراهم نماید. Autoptimize درواقع یک ابزار کامل از مجموعه ای از افزونه هاست که در بهینه سازی کدها ، اجرای فایل های غیر ضروری در فوتر سایت و lazy load تصاویر نقش ضروری دارد.
23. پلاگین انجمن ساز Bbpress
برخی از وبسایت ها با هدف ایجاد یک انجمن تخصصی یا عمومی تشکیل می شوند. احتمالا از این وبسایت ها را زیاد دیده اید. هدف انجمن ها یا فروم ها ایجاد محیطی بر پایه متون ارسالی و ثبت نظرات توسط کاربران می باشد و برخی از آنها کاربران فراوانی هم دارند که به نوعی شبکه های اجتماعی محسوب می شوند. برای اینکه بتوانید همچنین فروم هایی را ایجاد کنید باید از افزونه انجمن ساز bbpress وردپرس استفاده کنید. با کمک این پلاگین ، افراد و کاربران فراوانی می تواند نام نویسی کنند و نظرات و مطالب خود را به اشتراک بگذارند.
یکی از افزونه های مهم که خود وردپرس در قسمت افزودن پلاگین جدید پیشنهاد می دهد همین bbpress است که پس از نصب آن می توانید به راحتی فرآیند فعال سازی را با یک کلیک انجام دهید.
افزونه های انجمن ساز
علاوه بر افزونه bbpress که جز شناخته شده ترین پلاگین های انجمن ساز است ، 5 افزونه دیگر جهت ساخت فروم یا انجمن آنلاین را به شما معرفی می کنیم. از مزایای این افزونه ها این است که با تمام قالب ها سازگار هستند. همچنین به کمک برخی پلاگین های دیگر می توانند توسعه داده شوند و کارایی آنها بهبود داده شود. همچنین اکثر آنها دارای نسخه های کاملا رایگان هستند. اگر مایل به ساخت انجمن هستید ، این موارد را به خاطر بسپارید.
Buddy press : به شما در ساخت یک انجمن در حد یک شبکه اجتماعی کامل کمک می کند
DW Question and Answer : سیستم پشتیبانی کاربران را ارائه می دهد
CM Answers : نسخه pro این افزونه ، اگرچه رایگان نیست اما قابلیت های آن را افزایش می دهد
wpForo : دارای برخی از فاکتورهای سئو مثل نقشه سایت و داده های ساختاریافته است
Asgaros Forum :یک افزونه سبک و ساده مختصص افراد تازه کار
پلاگین های سئو و بهینه سازی
از پلاگین هایی که برای سئو طراحی شده اند می توانید جهت ارتقا رتبه سایت در گوگل و سایر موتورهای جستجو استفاده کنید. یوست سئو ، یکی از صدها افزونه سئو سایتهای وردپرسی است. All in one seo pack ، seopress ، seo ultimate و the seo framework نیز تعدادی دیگر از افزونه های موثر در سئو هستند. معمولا بسیاری از وب سایت ها از yoast یا all in one seo pack استفاده می کنند زیرا این دو افزونه در ورژن رایگان خود خدمات خوبی را ارائه می دهند و تقریبا به خرید نسخه pro آنها نیازی نیست.
در آموزش های سئو ، روی این چنین پلاگین های تاکید زیادی می شود زیرا از تعیین متاتگ صفحات گرفته تا نقشه سایت ، فایل robots ، نحوه دسترسی موتورجستجو و بسیاری موارد دیگر را مدیریت و کنترل می کنند و اهمیت زیادی برای بهبود رتبه سایت در گوگل دارند.
افزونه اخبار وردپرس
اگر تمایل به راه اندازی سایت خبری دارید و یا قصد دارید بخش اخبار وبسایت خود را بصورت حرفه ای ارائه دهید می توانید از افزونه هایی همچون WP News ، simple news ، News & Blog Designer Pack را نصب و راه اندازی نمایید. قابلیت انتشار اخبار ، ویجت نمایش آخرین خبرها ، ترجمه اخبار خارجی، قالب های از پیش طراحی شده ، قابلیت سفارشی سازی ، فهرست بندی ، بخشی از امکانات این پلاگین ها هستند.
از افزونه های اخبار وردپرس می توان جهت راه اندازی و توسعه وب سایت خبرگزاری ها استفاده کرد و یک سایت را با هزینه بسیار کم ، به بیشترین قابلیت ها مجهز نمود.
افزونه های فروشگاهی وردپرس
یکی از پرطرفدارترین انواع وبسایت در دنیا ، فروشگاه های اینترنتی هستند. معمولا طراحی یک سایت فروشگاهی از پایه ، بسیار گران و هزینه بر است. این در حالیست که افزونه هایی مثل woocommerce این فرآیند را ساده کرده اند. Easy digital download ، open cart و jigoshop تعدادی دیگر از افزونه های رایگان فروشگاه ساز در وردپرس هستند که بستر تجارت الکترونیک را برای هر فرد یا شرکتی به راحتی فراهم می کنند. این افزونه های بطور پیش فرض دارای سبد خرید ، ارائه فاکتور ، تعیین تخفیف ، حسابداری ، جدول بندی محصولات ، درگاه پرداخت و… هستند و دیگر نیازی نیست که برنامه نویسی پیشرفته ای انجام شود.
روش نصب افزونه وردپرس
سه روش اصلی برای نصب پلاگین های وردپرس وجود دارد. ساده ترین روش ، این است که در قسمت افزونه ها ، روی افزودن افزونه جدید کلیک کنید. از قسمت جستجو ، پلاگین مورد نظر خود را بیابید و به راحتی نصب و راه اندازی کنید. روش دیگر نصب افزونه ، دانلود آن از وبسایت wordpress.org فارسی یا وبسایت هایی که خدمات فروش پلاگین های سفارشی را ارائه می دهند ، و سپس بارگزاری افزونه در بخش نصب افزونه وردپرس است. همچنین می توانید فایل افزونه را در هاست سایت و در پوشه plugins آپلود کنید. روش اول ، یک روش کاملا راحت و البته توصیه شده است. زیرا امنیت بیشتری دارد و مطمئنا افزونه مورد تایید وردپرس است. برخی از پلاگین هایی که از وبسایت های نامعتبر دانلود می شوند ، ممکن است حاوی ویروس یا فایلهای مخرب باشد.
نکته مهم دیگری که در زمان نصب افزونه باید مورد توجه قرار دهید، سازگاری آن با پوسته یا قالب سایت می باشد.
برای دسته بندی عکس ها مانند سایت واا ایکس از چه افزونه ای باید استفاده کنیم؟
لطفا آدرس دقیق سایت رو بفرستید تا بررسی کنیم.
برای بهینه سازی و سئو تصاویر کدوم افزونه رو پیشنهاد میدین؟
برای بهینه سازی تصاویر WP Smush Pro را پیشنهاد میکنیم.