آیا وردپرس برای سئوی وبسایت مناسب است؟
آیا وردپرس برای سئوی وبسایت مناسب است؟
امروزه اهمیت سئو و جایگاه یک وبسایت در موتورهای جستجو ؛ بر کسی پوشیده نیست. ضمانت فروش و کارکرد یک وبسایت رابطه مستقیمی با جایگاهش در کلمات کلیدی در موتورهای جستجو از جمله گوگل ؛ دارد. از همین رو سئو بودن وبسایت و توانایی رقابت در این زمینه دغدغه ی هر وبمستری است.
در سال های اخیر که سایت سازهای متنوعی همچون وردپرس ، جوملا ، دروپال ، اپن کارت ، پرستا شاپ و … پا به عرصه ظهور گذاشته اند ، سوالی مهم در ذهن طراحان وبسایت به وجود آمده که بالاخره کدامیک از این ها توانایی سئوسازی بالایی دارند.
بیش از 30 درصد وبسایت های جهان مبتنی بر CMS وردپرس می باشد ؛ سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس در تاریخ ۲۷ می ۲۰۰۳ توسط مت مولن وگ و مایک لیتل راه اندازی گردید و همه ساله به آن آپدیت ها و قابلیت های بیشتری اضافه شد.
در یک کلام نمی توان گفت که کدامیک از این سیستم های مدیریت محتوا برای سئو بهتر است و کدامیک بد!! ، چرا که ربات های موتور جستجوی گوگل فارغ از اینکه از چه سیستمی بهره می برید به کدهای وبسایت شما می نگرند و براساس فاکتورهای مختلف سئو که در بخش مقالات آموزش سئوی وبسایت زیفا آمده است به رتبه بندی خود می پردازند. به هرصورت هرکدام از این سی ام اس ها یک سری قابلیت برای سئو به شما ارائه می دهند که هرکدام به صورت مجزا قابلیت بررسی دارند.
حال در ادامه می خواهیم ببینیم که آیا وردپرس برای سئوی وبسایت مناسب است؟ و قابلیت های آن سئو مناسب و مکفی است یا خیر ؟
بهینه سازی آسان در وردپرس
یکی از مهم ترین دلایل خوب بودن سیستم مدیریت محتوای وردپرس سادگی آن در راه اندازی و تنظیمات است. در سیستم وردپرس به راحتی می توانید ابزارهای مختلف سئو را نصب نموده و آن ها را تنظیم نمایید. البته باید بدانید که اتمام کامل این کار مقداری زمان خواهد برد.
اگر با مفاهیم اولیه ی سئو آشنایی داشته باشید با وردپرس راه سختی را در پیش نخواهید داشت ، ابتدای کار سئوی فنی وبسایت خود را کامل انجام دهید و بقیه وقت خود را روی سئوی محتوایی وبسایتتان بگذارید.
قابلیت شخصی سازی آدرس های URL در وردپرس
آدرس های URL وبسایت شما بسیار حائز اهمیت است و می تواند تاثیر بسزایی در سئوی وبسایتتان داشته باشد. اگر آدرس URL با کلمات کلیدی اصلی محتوا یکی باشد از نظر موتور جستجو به عنوان یک نقطه مثبت در نظر گرفته می شود.
خوشبختانه وردپرس انواع شخصی سازی ها را در این زمینه در اختیارتان قرار می دهد ، هم می توانید به صورت کلّی تنظیم نمایید که چگونه یو آر ال صفحاتتان توسط هسته وردپرس انتخاب شود و هم می توانید صفحاتتان را به صورت جداگانه URL خاص بدهید.
افزونه های قدرتمند سئو در وردپرس
سیستم مدیریت محتوای وردپرس افزونه های سئوی کارآمد و قدرتمندی دارد. از میان ده ها افزونه سئو در وردپرس ، افزونههای Yoast و All-in-One SEO Pack بدون تردید از بهترینهای سئو در وردپرس هستند که هرکدام میلیون ها بار نصب شده اند. اگر نسخه های پرمیوم این افزونه ها را بخرید و آن ها را فعال نمایید امکانات بسیار زیاد و کاربردی را در اختیار خواهید داشت که در ادامه شما را با مهم ترین آن ها آشنا می نماییم.
افزونه Yoast | افزونه All-in-One SEO |
اجازه میدهد محتوای خیلی خوبی بنویسید کنترل کامل روی قسمت breadcrumbs پیش نمایش Snippet پیش نمایش گوگل Sitemaps پیشرفته آدرسهای URL استاندارد قابلیت خوانایی متن افزودن عنوان متفاوت برای موتورهای جستجو
| بهینه سازی سئو پشتیبانی از XML Sitemap پشتیبانی از AMP و آنالکتیک گوگل پشتیبانی پیشرفته از URL هماهنگی با فروشگاههای اینترنتی و ووکامرس ایجاد خودکار تگهای متا بهینه سازی آسان افزودن عنوان متفاوت برای موتورهای جستجو |
یک برتری دیگر وردپرس، راحتی و فراوانی افزونههای سئو است. اگر تازهکار هم باشید میتوانید از این امکانات به نحو احسنت استفاده کنید. توضیحات کامل این افزونهها در مورد سئو میتواند کمک کند مشکلات را بهتر درک کنید. اگر هم به مشکلی برخوردید میتوانید همیشه به مخزن کدهای وردپرس مراجعه کنید.
قابلیت به اشتراک گذاری خودکار محتوا در وردپرس
پخش شدن محتوای یک وبسایت در شبکه های اجتماعی مختلف ، کمک بسیار زیادی به سئوی آن وبسایت می نماید. پس از آن که یک محتوای جدید تولید کردید ، مهم است که بتوانید به راحتی آن را در شبکه های مختلف پخش نمایید. وردپرس در این زمینه کار شما را راحت نموده است و افزونه های مختلفی وجود دارد که به صورت اتوماتیک محتوای شما شیر می کنند. همچنین افزونه هایی هم وجود دارند که اگر کاربری محتوای شما را پسندید بتواند به راحتی آن را در صفحات اجتماعی اش به اشتراک بگذارد.
سرعت بالا در انتشار محتوا در وردپرس
اگر یه بلاگر باشید مطلعید که موتور جستجوی گوگل وبسایت هایی که دائما به روز بشوند را بیشتر مورد توجه قرار می دهد. ممکن است شما زمان اینکه همه روزه محتوای جدید تولید کنید را نداشته باشید. اینجاست که وردپرس به کمک شما آمده و قابلیت ثبت یکجای محتوا و انتشار آن طبق زمان بندی مورد نظرتان به صوت اتوماتیک را ؛ در اختیارتان قرار می دهد.
افزونه های افزایش سرعت لودینگ در وردپرس
یکی از مهم ترین فاکتورهای گوگل دررتبه دهی به یک وبسایت ، سرعت بارگذاری صفحات آن است. علاوه بر این اگر لودینگ صفحات وبسایت شما زیادی طول بکشد کاربران از وبسایتتان خارج خواهند شد. به طور میانگین لود بارگذاری صفحات یک وبسایت بهتر است کمتر از 5 ثانیه باشد. وردپرس افزونه های متنوعی جهت بهینه سازی سرعت بارگذاری در اختیارتان قرار می دهد.
کلام آخر : آیا وردپرس برای سئوی وبسایت مناسب است؟
در جواب این سوال باید گفت بله ، به صورت تجربی نیز ثابت شده است که وردپرس توانایی بالایی در سئو دارد و وبسایت های قدرتمند زیادی نیز بر پایه همین سیستم مدیریت محتوای محبوب در سطح جهان فعالیت می نمایند. البته باید بدانید که برای سئوی یک وبسایت نیاز به تخصص در تنظیمات و رعایت اصول و همچنین تخصص در نحوه انتشار محتوا وجود دارد.
آیا وردپرس برای سئوی وبسایت مناسب است؟
آیا وردپرس برای سئوی وبسایت مناسب است؟
آیا وردپرس برای سئوی وبسایت مناسب است؟