۲۰ سایت برتر که با وردپرس طراحی شده اند

۲۰ سایت برتر که با وردپرس طراحی شده اند!

حتما تا حالا پیش آمده که هنگام گشت و گذار در اینترنت و بازدید از وب سایت های مختلف، ناگهان با سایتی برخورد کنید که شما را شگفت زده می کند. در این شرایط، احتمالا اولین چیزی که توجه شما را جلب می کند، این است که سایت چگونه طراحی شده است و به ویژه این که از چه سیستم مدیریت محتوایی استفاده کرده اند. افرادی که به صورت تخصصی با پلتفرم وردپرس کار می کنند، ممکن است دوست داشته باشند بدانند که آیا این وب سایت ها با وردپرس ساخته شده اند یا خیر. بنابراین، پیش از آن که به معرفی ۲۰ سایت برتر که با وردپرس طراحی شده اند بپردازیم، خوب است ابتدا با نحوه تشخیص این سایت ها آشنا شویم.

 

چطور بفهمیم یک سایت از وردپرس استفاده کرده است؟

در روزهای قدیم، تشخیص این که یک وب سایت وردپرس است یا نه بسیار ساده تر بود. اما در سال های اخیر شناسایی وب سایت های وردپرسی کمی دشوار شده است؛ چرا که راه های زیادی برای پنهان کردن آثار وردپرس از دید کاربران به وجود آمده است. با این حال، همچنان راه های مختلفی برای انجام این کار وجود دارد.

 

  1. سورس کد سایت را بررسی کنید

یکی از مطمئن ترین راه ها برای نشان دادن این که سایتی از وردپرس استفاده می کند، بررسی کد منبع یا Source Code است. برای انجام این کار، باید نشان گر موس خود را روی یک فضای خالی از صفحه وب سایت قرار دهید، کلیک راست کرده و «View page source» را انتخاب کنید؛ همچنین به عنوان یک راه جایگزین، می توانید از کلید های میانبر Ctrl + U نیز استفاده نمایید. به این ترتیب، بلافاصله به کد منبع سایت مورد نظر دسترسی خواهید داشت. در صورتی که با بک اند سایت های وردپرس آشنایی دارید می توانید بررسی کنید که آیا فایل های مهم از پوشه /wp-content/ بارگذاری می شوند یا خیر. همچنین، می توانید کلمه “WordPress” را در این صفحه جستجو کنید. اگر نتیجه ای حاصل شد، احتمالا سایت مورد نظر با وردپرس طراحی شده است.

 

  1. فایل License.txt را بررسی کنید

اگر عبارت License.txt را به انتهای URL سایت اضافه کنید، ممکن است فایل لایسنس وردپرس را دریافت کنید. برای مثال: https://website.com/license.txt

نکته: برخی از سایت ها ممکن است این فایل را حذف کنند یا دسترسی به آن را مسدود کنند.

 

  1. آدرس های وردپرس را بررسی نمایید

یکی از شناسه‌های رایج سایت‌های وردپرس، آدرس صفحات کلیدی است. برای مثال، افزودن عبارت wp-admin به انتهای دامنه سایت، معمولاً شما را به صفحه ورود سیستم مدیریت می برد؛ اگرچه سایت هایی با رویه های امنیتی قوی‌تر، ممکن است این صفحه را پنهان یا مسدود کنند.

سایر URL های رایج که می توانید به دامنه اضافه کنید عبارتند از:

wp-login.php

wp-trackback.php

feed

 

  1. از ابزارهای آنلاین استفاده کنید

وب سایت هایی وجود دارند که می توانند فناوری پشت وب سایت ها را شناسایی کنند. این ابزارها کاملا رایگان بوده و بلافاصله به شما نتیجه ای که می خواهید را نشان می دهند.

Builtwith.com یکی از محبوب ترین سایت هایی است که این کار را انجام می دهد. تنها کافی است دامنه مورد نظر خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید و روی Lookup کلیک کنید. هنگامی که این کار را انجام دادید، فهرستی از اطلاعات مختلف در مورد وب سایت دریافت خواهید کرد. سپس، کمی در در لیست اسکرول کنید و در قسمت Content Management System می توانید آنچه را که به دنبال آن هستید بیابید. نه تنها متوجه خواهید شد که وب سایت با وردپرس اجرا می شود یا خیر، بلکه می توانید نسخه وردپرسی که روی سایت نصب شده را نیز مشاهده کنید.

 

  1. از اکستنشن های مرورگر خود استفاده کنید

شاید سریع ترین و ساده ترین روش برای این که بدانیم سایت با وردپرس طراحی شده یا نه استفاده از همین اکستنشن ها باشد. اگرچه اکستنشن های متعددی برای این کار ساخته شده اند، ما تنها دو مورد فوق العاده محبوب و کاربردی را در این لیست آورده ایم.

Chrome Library Sniffer، همانطور که از نام آن پیداست، با مرورگر پراستفاده Google Chrome کار می کند و شاید بهترین ابزار برای تشخیص وردپرسی بودن یک وب سایت باشد. کافی است این اکستنشن را از لینک مربوطه نصب کنید تا یک آیکن کوچک در نوار مرورگر شما ظاهر شود. به این ترتیب، همانطور که وب سایت های مختلف را باز کنید، این آیکن تغییر می کند تا نرم افزار مورد استفاده را نشان دهد. همچنین، می توانید برای مشاهده سایر نرم افزار ها روی آیکن اکستنشن کلیک نمایید.

Wappalizer اکستنشن دیگری است که علاوه بر گوگل کروم، برای مرورگر Firefox هم قابل استفاده می باشد. این اکستنشن اساساً همان کاری را انجام می دهد که Library Sniffer انجام می دهد، اما امکان نصب آن روی فایرفاکس هم وجود دارد. به علاوه، اطلاعات بیشتری در مورد سایت به شما ارائه می دهد. بنابراین، کافی است به صفحه مورد نظر خود وارد شوید و با کلیک روی آیکن Wappalizer، ببینید که سایت با وردپرس ساخته شده است یا خیر.

 

۲۰ سایت برتر که با وردپرس طراحی شده اند!

بدون شک وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا در دنیاست و برندهای مختلف در سراسر جهان به دلیل سادگی، مقیاس پذیری و سازگاری با گوگل آن را دوست دارند. شرکت های بزرگ نیز مانند هر وبلاگ نویس ساده یا کسب و کار کوچکی از وردپرس استفاده می کنند. بنابراین، اگر هنوز تردید دارید که وردپرس به اندازه کافی در جهان شناخته شده است، توصیه می کنیم در ادامه، لیست بعضی از وب‌ سایت های مشهوری که با وردپرس ساخته شده اند را مشاهده کنید.

 

  1. مایکروسافت

دامین اتوریتی: ۹۸

مایکروسافت یکی از بزرگترین و با ارزش ترین شرکت های فناوری در جهان است و تقریبا همه نام آن را شنیده اند. این شرکت بیشتر برای محصولاتی مانند آفیس، ایکس باکس، ویندوز و اسکایپ شناخته می شود و یک ارائه دهنده پیشرو در خدمات ابری، بازی های ویدیویی، سخت افزار، موتور جستجوی بینگ و بسیاری از خدمات آنلاین دیگر است. با وجود چنین عظمتی، مایروسافت در بخش خبری سایت خود از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کرده است.

 

وب سایت مایکروسافت

 

  1. پلی استیشن

دامین اتوریتی: ۹۳

امروزه، پلی استیشن را همه گیمر ها می شناسند. پلی استیشن است یکی از بزرگترین کمپانی های بازی سازی در جهان است که چندین کنسول بازی و یک سرویس آنلاین چندگانه و حتی یک گوشی هوشمند دارد. این برند به شرکت مشهور Sony تعلق دارد اما با وجود شهرت فراوان خود، همچنان از وردپرس برای تقویت وبلاگ خبری خود استفاده می کنند تا تمام نکات، بازی های جدید، اخبار داخلی و موارد دیگر را پوشش دهد.

 

وب سایت پلی استیشن

 

  1. ناسا

دامین اتوریتی: ۹۴

بعید می دانم کسی باشد که با ناسا آشنایی نداشته باشد. این کمپانی بین المللی، یکی از شرکت های پیشرو در زمینه علم و فناوری بوده و در زمینه توسعه فناوری های جدید همواره پیشگام می باشد. با این حال، اگرچه وب‌سایت اصلی ناسا توسط دروپال پشتیبانی می‌شود، اما این شرکت سال هاست که برای وبلاگ‌ها و پروژه های خود از وردپرس استفاده می‌کند. این موضوع به تنهایی ارزش و کاربرد وردپرس را نشان می دهد.

 

وب سایت ناسا

 

  1. والت دیزنی

دامین اتوریتی: ۸۳

شرکت والت دیزنی فقط یکی از محبوب ترین برندهای انیمیشن در جهان نیست. این کمپانی، همچنین یکی از برندهای معروفی است که امروزه از وردپرس استفاده می کنند. وب‌سایت والت دیزنی مانند برخی دیگر از موارد داخل این لیست، از سبک وبلاگ، تصاویر برجسته بزرگ و کارت‌های محتوایی برای صفحات خود استفاده می کند. به علاوه، تم پاستلی شکل این سایت، با چهره کمپانی دیزنی تناسب خاصی دارد. به این ترتیب، شرکتی که سال هاست انیمیشن های محبوب ما را تولید کرده نیز برای سایت خود وردپرس را انتخاب نموده است.

 

وب سایت والت دیزنی

 

  1. موزیلا

دامین اتوریتی: ۹۸

یکی از مرورگر های محبوب که روی سیستم خیلی از ما نصب شده، مرورگر فایرفاکس است. جالب این جاست که شرکت توسعه دهنده این مرورگر، یعنی موزیلا، در سایت وبلاگ اطلاعیه های خود از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کرده است.

 

وب سایت موزیلا

 

  1. اسکایپ

دامین اتوریتی: ۹۳

به احتمال زیاد نام اسکایپ را شنیده‌اید. این برنامه پیام‌رسانی که به شرکت مایکروسافت تعلق دارد، اکنون حدود 20 سال است که فعالیت می‌کند. قبل از این که سر و کله رقبای دیگری همچون فیس تایم اپل و گوگل میت پیدا شود، اسکایپ بهترین راه برای چت تصویری با هر کسی بود و اغلب به عنوان یکی از بهترین راه‌ها برای ارتباط با افراد جدید در سراسر جهان شناخته می‌شد. با این وجود، اسکایپ همچنان گزینه اول چت ویدیویی برای بسیاری از افراد و مشاغل است. در ضمن، با این همه شهرت، اسکایپ بخش اخبار سایت خودش را با وردپرس ساخته است تا کاربردی بودن این CMS را به خوبی نشان دهد.

 

وب سایت اسکایپ

 

  1. اسپاتیفای

دامین اتوریتی: ۹۳

Spotify یک سرویس بخش موسیقی به صورت دیجیتال است که به شما اجازه می‌دهد به راحتی به آهنگ‌های محبوب خود گوش دهید. موفقیت جهانی این اپلیکیشن باعث نشد مزیت‌های استفاده از وردپرس را کنار بگذارند، به طوری که امروز، صفحه وبلاگ رسمی این نرم افزار تماما با وردپرس ساخته شده است.

 

وب سایت اسپاتیفای

 

  1. متا

دامین اتوریتی: ۸۷

اگر در چند سال اخیر، اخبار تکنولوژی را دنبال نکرده باشید، شاید نام متا برایتان غریب باشد. مدتی پیش، کمپانی مشهور فیسبوک اعلام کرد که از این پس با نام متا شناخته می شود. البته، این تغییر نام ناگهانی باعث نشد سایت این شرکت، سیستم مدیریت محتوای خود را از وردپرس تغییر دهد.

 

وب سایت متا

 

  1. تویوتا

دامین اتوریتی: ۶۴

تویوتا به‌عنوان تولیدکننده انواع خودروهای باکیفیت، به دلیل دوام طولانی مدت شهرت جهانی دارد. ماشین دوستان بسیاری این برند را می شناسند و مدام به دنبال اخبار جدید این شرکت هستند؛ بنابراین، شاید تا به حال به وبسایت رسمی تویوتا سری زده باشید. بد نیست بدانید که این وب سایت بر پایه وردپرس طراحی شده است و از این سیستم مدیریت محتوا استفاده می کند.

 

وب سایت تویوتا

 

  1. رنو

دامین اتوریتی: ۷۳

یکی دیگر از برندهای خودروسازی محبوب که در جهان شهرت دارد، شرکت رنو در فرانسه است. وب سایت رنو نیز مانند تویوتا از CMS وردپرس استفاده می کند و بر پایه همین پلتفرم طراحی شده است.

 

وب سایت رنو

 

  1. تک کرانچ

دامین اتوریتی: ۹۳

همه دوست داران دنیای فناوری با مجله TechCrunch آشنایی دارند. این مجله آنلاین آمریکایی، آخرین اخبار و تجزیه و تحلیل‎ها را در مورد فناوری های روز دنیا منتشر می کند. به علاوه، این وب سایت با استفاده از وردپرس طراحی و راه اندازی شده و در طی تمام سال های فعالیت خود، به پلتفرم دیگری روی نیاورده است.

 

وب سایت تک کرانچ

 

  1. نیویورک تایمز

دامین اتوریتی: ۸۵

تک کرانچ تنها وب سایت خبری ساخته شده با وردپرس نیست. یکی از قدیمی ترین و معروف ترین خبرگزاری های دنیا با بیش از 150 میلیون مخاطب در ماه، یعنی نیویورک تایمز هم در طراحی وب سایت رسمی خود از وردپرس کمک گرفته است.

 

وب سایت نیویورک تایمز

 

  1. بلندر

دامین اتوریتی: ۸۶

بدون شک Blender بهترین نرم افزار طراحی و مدل سازی سه بعدی است. شاید مهم ترین ویژگی این نرم افزار، جدا از رایگان بودن، منبع باز بودن آن است. بنابراین، برای یک نرم افزار منبع باز، کاملا طبیعی است که در وب سایت خود نیز از یک سیستم مدیریت محتوای منبع باز همچون وردپرس استفاده کند.

 

وب سایت بلندر

 

  1. جی کوئری

دامین اتوریتی: ۹۰

به کدنویسی علاقه دارید؟ جاوا اسکریپت چطور؟ پس حتما با jQuery آشنایی دارید! هدف از جی کوئری این است که استفاده از جاوا اسکریپت را در وب سایت شما آسان‌تر کند. به بیان ساده، jQuery فرآیندهای رایجی را که به طور معمول برای انجام آن‌ها به خطوط زیادی از کد جاوا اسکریپت نیاز است، ساده‌سازی نموده و در یک خط کد خلاصه می‌کند. این کتاب خانه بزرگ از کدهای جاوا اسکریپت، تصمیم گرفته است تا سایت خودش را با وردپرس طراحی کند و از الگوی ساده‌سازی کدهای خودش پیروی نماید.

 

وب سایت جی کوئری

 

  1. سی پنل

دامین اتوریتی: ۹۳

cPanel نرم افزار پنل مدیریت محبوبی است که توسط اکثر شرکت‌های هاستینگ وردپرس استفاده می‌شود. جالب این جاست که خود این کمپانی نیز از CMS وردپرس برای راه اندازی آنها از وردپرس برای تقویت وب سایت و وبلاگ شرکت خود استفاده می کنند.

 

وب سایت سی پنل

 

  1. سونی موزیک

دامین اتوریتی: ۷۵

سونی موزیک یک برند موسیقی جهانی است که از وردپرس برای تقویت وب سایت خود استفاده می‌کند. این سایت هنرمندان، آخرین اخبار، اطلاعیه‌های توییتر و موارد دیگر را به نمایش می‌گذارد و مشخصا توسط شرکت سونی اداره می‌شود.

 

وب سایت سونی موزیک

 

  1. اسنوپ داگ

دامین اتوریتی: ۶۷

اسنوپ داگ یکی از مشهورترین خواننده های رپ در دنیاست که سال‌هاست در این زمینه فعالیت می‌کند و بسیار شناخته شده می‌باشد. وب سایت رسمی اسنوپ داگ، شامل مجموعه‌ای از اثرها و ویدیوهای این خواننده است و حتی یک انجمن هم برای کاربران دارد. نکته جالب این است که در طراحی سایت Snoop Dog سی ام اس وردپرس به کار رفته است و غالب افزونه‌های نصب شده روی این وب سایت هم وردپرسی هستند.

 

وب سایت اسنوپ داگ

 

  1. کیتی پری

دامین اتوریتی:

سایت کیتی پری را در اکثر نقاط جهان می‌شناسند. یکی از سرشناس‌ترین خواننده‌های دنیا، برای اطلاع‌رسانی در مورد زمان تورها، کنسرت‌ها، بلیت‌ها، خبرهای جدید در مورد آهنگ و آلبوم‌ها و چنین مواردی از سایت خود استفاده می‌کند. این وب سایت با وردپرس ساخته شده و به قدری حرفه‌ای است که می‌تواند توجه بازدیدکنندگان را به خود جلب کند. رازی که در پشت این موفقیت نهفته است، تم مخصوصی است که سایت Katy Perry از آن استفاده می‌کند.

 

وب سایت کتی پری

 

  1. یوسین بولت

دامین اتوریتی:

حتی یوسین بولت، سریع ترین مرد جهان، نیز از وردپرس برای وب سایت شخصی خود استفاده می‌کند. این سایت دارای طراحی مدرن و شیک است و تماما با وردپرس ساخته شده. به علاوه، یک بخش وبلاگ بزرگ نیز دارد تا آخرین اخبار و بروزرسانی‌ها در مورد این ورزشکار را در آن مطالعه کنید.

 

وب سایت یوسین بولت

 

  1. تد تاک

حتما حداقل یک مرتبه اسم تد تاک به گوش شما رسیده است. TED در اصل مخفف سه واژه انگلیسی (به ترتیب: تکنولوژی (Technology)، سرگرمی (Entertainment) و طراحی (Design)) می‎‌باشد. وبلاگ TED سخنرانی‌ها و ایده‌های بزرگ از برنامه محبوب TED Talk را همراه با مقالات جدید و رویدادهای زنده پیش رو نشان می‌دهد. این وب سایت نیز مانند سایر سایت‌های مشهور در این لیست، سیستم مدیریت محتوای وردپرس را برای فعالیت خود برگزیده است.

 

وب سایت تد

 

برندهای بزرگ هنوز از وردپرس استفاده می‌کنند

وردپرس ممکن است جدیدترین یا هیجان انگیزترین CMS موجود امروزی نباشد اما همچنان محبوب‌ترین گزینه است. وردپرس با سادگی، راحتی و مقرون به صرفگی، هر آنچه را که از یک وب سایت نیاز دارید در اختیار شما قرار می‌دهد. آیا برندهای معروف دیگری را که به طور فعال از وردپرس استفاده می‌کنند از قلم انداخته‌ایم؟ اگر چنین است، مشتاقیم همه چیز را در بخش نظرات از شما بشنویم!

منتظر مقالات جدید باشید!

4.9/5 - (64 امتیاز)
آیدین سلیمان بیگی
دیدگاه کاربران
3 دیدگاه
  • هستی زارع 22 آذر 1400 / 8:50 قبل از ظهر

    سلام در لیست بالا جای وب سایت راست چین (rtl theme) خالی بود. الکسای زیر 30 رو داشتن و با اینکه تم سایتشون تغییر دادن ولی هنوز وردپرس هستن.

  • آشتیانی 23 بهمن 1401 / 3:46 بعد از ظهر

    عالی بود ممنون

  • سیدمحمودغفاری 21 خرداد 1402 / 2:19 بعد از ظهر

    جای سامانه پیامکی فراز اس ام اس در این لیست خالی بود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *